Brojevi otkrivaju: Ko s kim može, ko je kome suđen…

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kada partneri u emotivnoj vezi imaju isti bioritamski broj, to može predstavljati otežavajuće okolnosti jer, da bi veza funkcionisala, jedno mora biti tolerantnije. Partneri u istom trenutku ili situaciji, slično reaguju, i u takvim kombinacijama postoje samo krajnosti, lijepo – konfliktno.

U nastavku teksta pogledajte kako se slažete s nekim ko ima isti ili različit bioritamski broj od vas.Broj bioritma dobit ćete kad saberete brojeva dana i mjeseca rođenja, pa ih svedete na jednocifren broj. Primjer: 23. 07. = 2+3+7=12=1+2=3.

1+1=2

(ako dva ista bioritamska broja daju zbir dva – ta veza će izgledati ovako).

Jedinice kao bioritamski brojevi moraju biti izuzetno svjesne i duhovno na visokom nivou. Veza može izgledati izuzetno stabilno i jako, ali će jedan od partnera uvijek imati osjećaj da se nečega odrekao i da je iskorišćen. Zbog toga, veza će postati pasivna a pravo vrijeme za prave odluke se neće iskoristiti.

2+2=4

ovakva veza je zasnovana na emocijama međutim neće dugo potrajati ili će ipak opstajati uvijek pod velikim pritiskom i opterećenjima što će usloviti prekid. Partneri će svakodnevno blokirati jedno drugo i trpiti gubitke u odnosima.

3+3=6

ako partneri nauče da kontrolišu svoju impulsivnost ova veza može da funkcioniše dobro. U protivnom nema budućnosti. Ne može ih održati ni velika emocija. Previše su zahtjevni i traže savršenstvo koje ne postoji.

4+4=8

broj 8 u njihovom spoju daje garanciju za dobar sklad mir i spokoj. Važno u ovoj vezi je i finansijska stabilnost. Partneri su okrenuti svojim poslovima i tu su ostvareni što održava vezu. Veoma jak spoj čak mogu bolovati od istih bolesti.

5+5=1

veza se zasniva na prijateljstvu pa je veza racionalna gdje se ne ugrožava potreba za slobodom. Vlada fini sklad. Kroz ovakvu vezu, partneri jačaju svoje ličnosti. Veza se ugrožava samo ako postoje ograničenja.

6+6=3

daje dobro slaganje jer su oba partnera posvećena porodici i žele je. Jedno može nametnuti svoju dominaciju ali će emocija i sklad prevazići moguće zastoje. U ljubavi će sve dobro funkcionisati a u životnim pitanjima samo ako jedno od njih bude tolerantnije.

7+7=5

ovo ukazuje na duhovno jake partnere. U svim segmentima će se dopunjavati i dobro razumjeti  pod uslovom da su tolerantni. U suprotnom sukobi su neminovni. Dobro je da jedno drugome pomognu u snalaženju u životnim izazovima.

=  8+8=7

ovo je za oba partnera iritirajuća veza. Jedno drugo će optuživati za neuspjehe jer im neće sve ići od ruke. Komunikacija je loša i sve to dovodi do prekida.

9+9=9

karmički spoj sa sobom donosi mnoga otežanja pa bez obzira na uložen trud veza nije održiva na duge staze.

 RAZLIČITI BIORITAMSKI BROJEVI

Osobe sa različitim bioritamskim brojevima, uglavnom se dobro slažu i dopunjavaju. To doprinosi prevazilaženju kriznih situacija. U nastavku pogledajte kako izgledaju veze čiji sabrani bioritamski brojevi daju zbir 1, 2, 3…

X+Y=1

racionalna veza koja ima sve uslove da dobro funkcioniše. Partneri će se dopunjavati tako da je ovo uspješan spoj. Nikako ne treba da sitničare i time opterećuju dobre odnose.

X+Y=2

ovo je zajednica u kojoj će jedan od partnera biti blokiran i iskorišćavan protiv svoje volje. U ovakvoj kombinaciji bolje prolazi partner sa neparnim brojem u bioritmu dok će drugi izvlačiti materijalnu korist.

X+Y=3

emotivna veza protkana strašću ljubavlju i povjerenjem. Oba partnera će ispuniti jedno drugom emotivna očekivanja do kraja. To će održati ovu vezu i voditi u zajednički život.

X+Y=4

težak spoj. Biće prisutno mnogo otežanja koja je teško prevazići. Kada emocija zamre samo su na snazi optuživanja što vodi prekidu.

X+Y=5

prilično uspješan spoj. Počinje i nastavlja prijateljstvom sa puno slobode i tolerancije za oba partnera. Daje velike mogućnosti i ako ih partneri dobro iskoriste veza će biti stabilna.

X+Y=6

veza predodređena da kulminira brakom. Porodica i njeno formiranje su u prvom planu. Malo ko bi mogao imati bilo kakvog uticaja koji bi narušio odnos.

X+Y=7

veza u kojoj treba biti obazriv. Može biti duhovno dobra ali i teška i sa opterećenjem. Prisutna ljubomora i sumnjičenja. Teže održiv spoj. Ako su partneri na visokom stepenu svjesnosti, održivo.

X+Y=8

mirna i harmonična veza. Ovakav spoj predstavlja smirenje za oba partnera i uglavnom je kod zrelih osoba.

X+Y=9

karmička veza kroz koju bez obzira na sve okolnosti mora da se prođe. Partnerima je bilo predodređeno da se sretnu, uđu u vezu čak ako odnos od početka ne funkcioniše dobro. Zato na početne zastoje ne treba burno reagovati jer uz trud održivo je ipak samo na neko vrijeme.

ž7 = brojevi

 

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €