Broj bogatstva i posla: Numerologija otkriva da li vam ime donosi novac!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ako ste se zapitali zašto nekim ljudima novac nije problem iako se ne trude mnogo, a drugi rade naporno ali slabo zarađuju, odgovor se krije u numerološkoj matrici imena svake osobe, odnosno u broju koji se zove broj novca, posla i bogatstva

Mnogo toga nam nosi ime i prezime koje smo dobili na rođenju. Između ostalih odlika i način kako zarađujemo i privlačimo li novac.

Dobićete tabelu sa brojčanom vrijednošću slova. Broj koji će objasniti odlike, izračunaćete tako, što ćete napisati svoje ime i prezime i svako slovo obilježiti odgovarajućim brojem, sabrati i svesti na prost broj. Prvo uradite za ime, pa za prezime i to saberite.

1 – A, F, N, V

2- B, G, NJ, Z

3 – C, H, O, Ž

4 – Č, I, P

5 – Ć, J, R

6 – D, K, S

7 – DŽ, L, Š

8 – Đ, LJ, T

9 – E, M, U

1 – nastoje da uvijek budu prve. Trude se da savršeno obavljaju svoj posao, jer od toga zavisi stepen njihovog samopouzdanja. Ne oslanjaju se ni na koga i ne računaju ni na čiju pomoć. Po pravilu dobro zarađuju ali nisu milioneri. Rad i uspjeh ih više zanimaju zbog lične satisfakcije i prestiža u društvu.

2 – imaju uvijek partnera koji im pomaže da dođu do novca. Partner ih ili izdržava, zapošljava ili im obezbjeđuje uslove da dođu do poslovnog uspjeha.  Dvojke su timski radnici i napreduju kao dio tima. Bogatstvo stiču kroz nasljedstvo ili kroz partnersko osnivanje firme.

3 – vole novac i do njega dolaze samo ako biznis povežu sa svojom vječnom potrebom da se zabavljaju. Trojka treba da nađu nekog spremnog da finansira njihov način života i mišljenja. Njihova osnovna odlika je kreativnost, okrenute su duhovnosti, umjetnosti i velikim idejama. Bogatstvo stiču ako imaju pravi talenat ili ludu sreću.

4 – nikada ne dolaze na lak način ni do čega. Ulažu veliki napor za svaki uspjeh, i odriču se razonode zarad posla. Odbijaju poslove koji ih privlače zbog sigurnosti i bolje zarade. Veće šanse da se obogate imaju četvorke koje znaju da ” love u mutnom”. Veliki su radnici. Njihovi uspjesi su uvijek opravdani i zasluženi.

5 – ležerne osobe, bogatstvo stiču kroz putovanja i inostranstvo. Prilagodljivi su, imaju dobru intuiciju i sluh za promjene. Ne troše novac gdje i drugi, već tamo gdje ga drugi daju a oni zarađuju. Lako mijenjaju djelatnosti, pa nikada neće biti siromašni. Posjeduju mnoge talente koji se dobro plaćaju.

6 – traže istomišljenike i povezanost. Najveće uspjehe imaju kroz porodični biznis, a ako se bave i nekim kreativnim poslom, imaju dobit. Ono što je posebno kod šestica je, da što više daju, više imaju. Za njih je dobro da rade u zajednici.

7 – njihova osobina je analitičnost. Pronalaze najracionalniji put za ostvarenje svojih potencijala. U stanju su da rade samo za ideju. Žrtvovaće bogaćenje da bi se bavili onim što stvarno vole i u šta vjeruju. Ako im je sudbina da ne brinu o egzistenciji, pa mogu da se posvete onom što vole, biće apsolutno srećni.

8 – teže opipljivom i konkretnom. Važno je da ono što rade bude dobro plaćeno. Ništa ne rade iz čistog entuzijazma. Mogu dugo da rade i ono što ih ne zanima, samo ako je dobro plaćeno. Vješti su da zarade i obrću novac, ulažu tako da im se novac množi. Vole vlast i moć.

9 – žude za poslovima koji će im pomoći da usreće čitavo čovječanstvo. A sa druge strane, žele da im takva djelatnost donese brz, lak i veliki profit. Ako shvate da trud ne mora da uvijek da bude nagrađen iz prve, imaju velike šanse da steknu solidan imatak, pa i da se obogate.

Astronumerolog Nevena Đukić

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €