ZAŠTO JE BIHAĆKOM PODUZETNIKU „CURILA“ NAFAKA?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Za Adu Sarajliju kažu da je najsigurniji „životni semafor“ ljudima koji ne znaju šta i kako u poslu, ljubavi, porodici…. Zato je danas jedan od najtraženijih i najcjenjenijih tarot majstora, astrologa, numerologa i bijelih magova u regiji

Dosta smo priča objavili o junacima koji su pobijedili zlo i svoj život doveli ured, nakon tretmana ili druženja sa bijelim magom Adnanom Morinom, poznatijim kao ADO SARAJLIJA.

Poznato je da Adnan Morina, poznatiji kao ADO SARAJLIJA skoro dvadeset godina živi astrologiju, numerologiju, tarot i važi za jednog od najcjenjenijih u BiH i regionu. Ljudi ga s pravom nazivaju „sarajevskim čarobnjakom“.

Za Adu Sarajliju kažu da je najsigurniji „životni semafor“ ljudima koji ne znaju šta i kako u poslu, ljubavi, porodici…. Zato je danas jedan od najtraženijih i najcjenjenijih tarot majstora, astrologa, numerologa i bijelih magova u regiji. Oni koji su koristili Adine usluge, kažu da je poput čarobnjaka. Zrači nekom posebnom pozitivnom enrgijom, znanjem i autoritetom, a apsolutni je vladar nad tarotom, brojevima, planetama…

Mnogo je tehnika koje u svom radu koristi Ado Morina. Pored urođenog dara vidovitosti, klijentu „otvara vrata sudbine“ i pronalazi „spasonosni ključ rješenja“ uz pomoć astrologije i numerologije, a onda konačnu riječ daju mu tarot karte. Dovoljni su mu glas, datum i vrijeme rođenja. Eventualno klijent može kazati šta ga posebno zanima, ali ne mora.

ADIN TAROT JE SPASIO POSRNULOG BIŠĆANINA

Zbunjen, nervozan, preplašen… bahnuo je 50-godišnji R.F., bihaćki poduzetnik u ordinaciju bijelog maga Ade Sarajlije.
– Brate, imao sam sve. Sad nemam ništa! Šta se dešava? – kazao je Bišćanin.
Tarot se nije dugo „dvoumio“. Veoma brzo je isplivala karta koja je upozoravala na magiju i gubitak nafake. Listajući dalje Ado Sarajlija je „snimio“ i osobu koja je uzimala nafaku ovom Bišćaninu. Samo što još nije pokazao njegovu sliku.
– Ta osoba se nalazi u vašoj blizini. Često ste zajedno, doživljavate ga kao brata, ne štedite ni novac, ni vrijeme za njega. Opčinio vas je, a da nist ni svjesni da pozamjljujući toj osobi novac, zapravo rasipate svoju nafaku – kazao je bijeli mag, a njegov klijent se počeo preznojavati .
U roku od nepunih sat vremena sve je bilo jasno kao dan. Mozaik je složen. Adine karte su sve otkrile. Trebalo je samo pristupiti tretmanima za uklanjanje sihira.
Bišćanin je uradio sve kako mu je rečeno, a onda je čekao da se „prijatelj“ pojavi na vratima. Skoro četiri mjeseca se nisu vidjeli, a onda je saznao da je „sihirbaz“ završio u bolnici.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €