PREKO KOJIH PREDMETA SE NAJČEŠĆE PRAVE SIHIR I CRNA MAGIJA? 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mnogo je načina i “recepata” za pravljenje sihira, a ovo su najopasniji načini, na koje treba posebno voditi računa i paziti da se ne dođe u kontakt sa tim predmetima i stvarim

Postoje razne vrste i razni načini kako nekome da se napravi sihir ili Crna magija. Ako se neko namjerio na vas da vam naudi i nacini zlo to će uraditi na bilo koji način i neće birati ni sredstvo ni način.Mnogo je načina i “recepata” za pravljenje sihira, a ovo su najopasniji načini, na koje treba posebno voditi računa i paziti da se ne dođe u kontakt sa tim predmetima i stvarima.

Najopasniji su pramenovi kose izmiješani sa kostima I ženskom krvlju za vrijeme ciklusa. Slijede Vudu lutka, koja se pravi od dijelova odjeće ili kose osobe kojoj je sihir namijenjen.

Nije bezopazna ni nagazna magija, odnosno sihir sa koncem. Ona se pravi na mjestima gdje žrtva kojoj se želi napraviti zlo prolazi, kreće se ili boravi. Na primjer u kući, u dvorištu, stolici, autu, garderobi i sl. Ova vradžbina uglavnom izgleda kao neki nezavršen predmet od vunice i konaca ili može biti samo crveni konac.

Često se sihiri prave i preko mrtvih životinja, odnosno preko njihovih leševa. Tada se može prenijeti i zaraza. Ovaj sihir se najčešće pravi od ubijenih kokošaka, zmija, pasa, mačaka, vrana i sl.

Preko jaja i ljuske od jaja se najčešće pravi magija i sihir. Ljuska od jajeta se postavlja blizu osobe kojoj želi da se naudi. Ako se ljska od jajeta pomiješa sa mrtvačkom zemljom, koja se donosi iz groblja, ti sihiri su namijenjeni za “luđačku košulju”. Obično takve osobe se liječe na klinikama za duševne bolesnike, ali bez vidnijih pomaka.

Ništa manje opasan sastojak kojim se pravi opasan sihir je menstrualna krv. Magija se pravi tako što se muškarcu sipa u piće par kapi menstrualne krvi i izgovara se specijalna ljubavna bajalica. Na taj način muškarac je vezan samo za jednu ženu i gubi polnu moć i želju kada je sa drugim ženama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €