Astrolog uradio je natalnu kartu Sebiji Izetbegović: Histerični, neustrašivi i mrzovoljni manipulator i tiranin!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Ko joj se zamjeri, bolje da se odmah seli na drugi kontinent, jer će ga Sebija proganjati do kraja života. Veliko je zlopamtilo. Nepristupačnost i namćorluk su u stvari ljuštura i distance, jer se boji da ne bude povrijeđena i otuda potreba da se stalno okružuje bliskim ljudima.

Sebija je rođena u znaku Ovna pod prirodnim elementom Vatre. Vatra inače označava jačinu karaktera i želju za pažnjom velikom i moći. Znakom Ovna vlada planet Mars. Fizički se odnosi na stomak, glas i grudi. Vezan je za ženski princip, pa ovdje nema povlačenja, ide do kraja. Prisutna je velika osjetljivost na unutrašnjem nivou, i sa tajnama i skrivenom prirodom. Lojalnost, privrženost, sentimentalnost, brižnost, veza sa prošlošću, to su njeni motivi. Planete smještene ovdje su ranjive i preosjetljive i jasno ispoljavaju vezu sa porodicom ili domom, povećavaju posesivnost i emocionalno vezivanje. Ovan ima izraženu intuiciju. Vrlo je oprezna, i brzo se sakrije u svoj oklop dok ne prođe nepogoda. Sunce u Ovnu tjera čovjeka da nauči lekciju o emocijama.

Zbog dubokih osjećanja lako se izražava u sferi umjetnosti ili medicine. Dupli Ovan nevjerovatno dobro pamti detalje; tačna je i pouzdana, naročito kad je novac u pitanju. Negativno se ispoljava kroz promjenljivo raspoloženje, nesigurnost samosažaljenje, zlu ćud, posesivnost. Sa neharmoničnim aspektima Sunca vjerovatno ispoljava negativne osobine: preosjetljivost, nedovoljnu objektivnost, često privatnu stidljivost, često histeriju. Izražena je potreba za prikupljanjem i posjedovanjem, ali i za manipulacijom ljudima u okruženju.

Sebija je podznak  Ovan, ovdje je Merkur postavljen u znaku kojim vlada i samim tim njegov utjecaj je povećan. Ima potrebu da razmjenjuje ideje i mišljenja. Voli da je slušaju dok priča i često rukama maše dok komunicira, kako bi skrenula pažnju na važnost onog što govori. Misli veoma brzo i može u isto vrijeme da radi nekoliko stvari. Brzo donosi odluke, ali nije dosljedna i to zbog toga što je sklona  promjenama mišljenja. Često poriče ono što se zaista dogodilo. Činjenice su za nju dosadne.

Iako voli rutinu  u ovim okolnostima, gdje Merkur utječe na prilagodljivog i mnogostranog Ovna, manje su joj šanse da rutinu i sprovodi zbog toga je dodatno napeta i mrzovoljna. Ima konstantnu potrebu za komunikacijom. Brzo misli i veoma je radoznala. Sposobna je i vješta da se pomoću bogatog vokabulara izvuče iz teških situacija. Sebija je živahan i zabavan ljubavnik, koji odlično zna da komunicira sa partnerom. Ima potrebu i za prijateljstvom i za intelektualnim emotivnim vezama. Ona je koketa, dopušta sebi da uđe u dvostruke veze, imajući u isto vrijeme lukavu osobinu da se iz svake kritične situacije verbalno izvuče. Emotivni nivo je nizak.

Lav u Uranu daje Ovnu pojačanu energiju i dinamičnu snagu kojom sve pokreće. Po prirodi je autokrata i voli moć. U pozitivnom smislu, talenat za liderstvo je toliko nevjerovatan da je ostali veoma rado prate i podržavaju. Obzirom da je Ovan u podznaku fiksni znak, a Uran pojačava svojeglavost  te je jednostavno nepokolebljiva. Ovan je takođe i topao, vatreni znak, a Uran voli da drži distancu, te  sa druge strane je hladna, proračunata i neemotivna. Umije i te kako  da se iskazuje veoma originalno, naročito da dramatizuje stvari i da time postigne odlične efekte.

Kada se Merkur nađe u negativnom aspektu Marsa tada postoji rizik od pretjeranog rada koji može dovesti do nervnog rastrojstva. Najveći rizik je Ovnovska  sklonost da se ponaša hirovito i da donosite iznenadne odluke u kojima ne uočava detalje cjelokupnog problema. Ima potrebu da požuruje, pogotovo u saobraćaju, i trebalo bi da pazi da joj mentalna stabilnost i zdrav razum ostanu u ravnoteži.

Sebija je osoba koja voli da vodi sve oko sebe pa čak i emotivnog partnera, voli da sve drži u svojim rukama, što u većini slučajeva i uspijeva. Njenu odvažnost, potencijal, jačinu možemo donekle uporediti sa njemačkom kancelarkom, jer ko Sabiji stane na žulj bolje da se seli na drugi kontinent. (Zoran Šumadinac)

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €