Anđeoski brojevi nas prate kroz čitav život, saznajte njihovo značenje

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Neki nas brojevi prate kroz život. Najčešće to nije samo jedan broj, nego dolaze u nizu. Obratite pažnju na etikete, račune, vrijeme u koje gledate na sat jer najčešće kombinacije brojeva imaju posebno značenje, a u nastavku pročitajte i koje.

Svako od nas ima anđela čuvara, neki čak i više njih. Oni nam pomažu da najbolje iskoristimo ovaj zemaljski život. Na tom putu šalju nam znakove u obliku bojeva – anđeoskih brojeva. Najčešće dolaze u skupinama od tri, a možete ih vidjeti na registarskim pločicama, u telefonskim brojevima, na računima, plakatima.

U nastavku vam donosimo najčešće anđeoske brojeve i njihovo značenje.

111

Najčešće dolaze u skupinama od tri, a možete ih vidjeti na registarskim pločicama, u telefonskim brojevima, na računima, plakatima.

Nemojte paničariti ako primijetite ovaj niz ili bilo koji drugi anđeoski broj nekoliko puta u danu, sedmici ili mjesecu. Ponekad je naša energija bolje “provodljiva”, a 111 nam daje znak da je sada pravo vrijeme za rizike, mijenjanje navika, pokretanje projekata ili promjenu u ljubavnoj vezi. Neka vam oči budu širom otvorene kako bi ugrabili najbolju priliku.

222
Ovaj niz je metafora za rast. Ako često vidite 222 nastavite brinuti za sjeme koje ste posadili. Drugim riječima budite ustrajni u onome što radite, bilo da je vezano uz vašu profesiju, vezu ili financije. Možda vam se u trenutku kada uočite ovaj znak ne čini da previše napredujete, no svaki i najmanji napor tu je kako bi u skoroj budućnosti ubirali plodove svojega rada. Ponekad možda dvojite oko toga jeste li na pravome putu, 222 je potvrda da tako i nastavite.

444
Najčešće vam se pojavljuju pred očima u teškim životnim trenucima – kada prolazite kroz prekid veze ili braka, nosite se s teškom bolešću ili ste usamljeni i pomalo depresivni. Ovaj brojčani slijed je najjednostavniji znak da je anđeo čuvar blizu i pruža vam osjećaj utjehe. Ovi se brojevi također često viđaju kada npr. održite vrlo uspješnu prezentaciju na poslu ili uživate na odmoru iz snova. I u tom slučaju znače da su vam anđeli te da su najvjerovatnije “imali svoje prste” u tome.

555
Tri petice sa sobom nose vibraciju pozitivnih promjena. Također, što češće viđate ovaj niz, poruka je sve jasnija. Ako vas okružuje niz 555 to može značiti da prolazite kroz veliku i značajnu životnu promjenu. A može vam i signalizirati skoru promjenu, tako da se unaprijed možete pripremiti. Pitate li se je li određeni smjer promjene dobar, učestale tri petice, uvijek su potvrda.

777
Sedam je sretan broj, a tri sedmice u nizu povezane su sa duhovnošću. Pa ćete ih najčešće susretati u životnim periodima kada vam je duhovno na prvome mjestu. Anđeli ne poznaju religije i jednako komununiciraju sa svim ljudima. Ovo može biti i znak da vam je potreban određeni duhovni segment te da se možda trebate pozabaviti sobom iznutra.

888
Ako često susrećete ovaj slijed, možete protrljati dlanove jer to znači da vam se uskoro smiješi bogatstvo. 888 je i znak da će nam anđeli pomoći da obilje bilo koje vrste unesemo u život, bilo da se radi o zdravlju, romantičnoj vezi ili poslu. Također, neka vam to bude podsjetnik da širite bogatstvo, jer na kraju se uvijek dobro dobrim vraća.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €