Nije znala da se bori protiv vlastite sestre dok je pokušavala svoj brak i život da izbavi iz pakla: SESTRA mi je “naručila” vlašku magiju!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Suprug je naglo počeo izbivati iz kuće. Doslovno preko noći. Zanemario i mene i kuću. Pođe piti, s drugim ženama se viđati. Saznadoh od Alje da je sve zakuhala moja sestra koja je preko noći postala veliki vjernik i to onaj radikalni, zaslijepljeni…

– Kad sam saopštila svojima da ću se udati za Srđana s kojim sam bila u vezi osam mjeseci, niko nije burno reagirao. Jeste se samo mati naglas zapitala da li smo sigurni da se poznajemo dovoljno dugo da bi se odlučili na brak.

– Ma i nemam šta čekati. Upravo sam navršila tridesetu. Volim ga, pažljiv je, nije nenormalan ni agresivan, voli i on mene. Imamo iste interese, poglede na svijet. Da, vjenčat ćemo se – uvodi nas u svoju priču 33- menadžerica za odnose s javnošću jedne tuzlanske firme, Alma S.

Ona se prije tri godine vjenčala za svog, pet godine starijeg momka Srđana. Bojala se samo kako će je njegovi prihvatiti jer je bila druge vjere.

– Strah je brzo nestao, svi su bili divni. Častili su nas bračnim putovanjem na Maldive gdje smo proveli fantastičnih 15 dana. Ja i nisam prije braka znala da Srđan posjeduje ogromno bogatstvo.

 U braku s bogatašem

– Ma nisam te htio tim opterećivati. Moji posjeduju u Srbiji firme, u Bugarskoj restorane, u Njemačkoj pansione….a i htio sam vidjeti da li me ijedna može voljeti iskreno, jer, opekao sam se dosta puta sa proračunatim ženama – rekao mi je Srđan.

– Mene zbilja njegov novac nije interesirao, oli mi je bilo drago kad su nam njegovi po povratku s Maldiva uručili ključeve novog četverosobnog stana. Potpuno opremljenog! Samo deset dana kansije, Srđanu je djed prepisao vikendicu ali, to nije bila obična vikendica! Vila sa vlastitim bazenom, šumom, ogromnim imanjem…Meni je vilica pala do poda kad sam vidjela čemu postajem vlasnica.

– Dobro si ga upecala bogami, ko bi se tome nadao – jetko je promrsila kroz zube moja četiri godine starije sestra. Nju nažalost bog nije obdario lijepim licem ni tijelom, a ni pametna nije bog zna šta bila. Ja sam bila ponos naše porodice, odlikaš, najbolji student. Još dobra udaja…

– Ipak, na njene bezobrazne riječi sam oćutala. Znala sam da ona vrlo dobro zna kako me novac baš i ne zanima. No, šest mjeseci kasnije, kad sam Srđanu saopćila da sam trudna, na poklon sam od njega dobila nov automobil u vrijednosti 150.000 KM. Njegovi su takođe bili galantni. Počeli su uveliko kupovati nakit, odjeću, kako meni tako i bebi. Pokloni su se gomilali, a i moja egzotična putovanja. Iskreni prijatelji su se radovali sa mnom, samo je sestra mudro ćutala. Preko noći se nešto okrenula vjeri, a onda je krenula sve nas da filuje propagandom, da mi roditelje okreće od Srđana, od mene.

Likovala je nad mojom nesrećom

– Nije uspjela pa se poslužila magijom. Vlaškom. Vjera novopronađena joj nije smetala ni da se okrene zlu niti da zlo naruči iz Srbije.

– Uglavnom, moja je sreća brzo počela blijediti. Odmah poslije rođenja sina, koje je Srđan do u sitne sate slavio u kafani, počelo je razilaženje. Srđan je sve češće završavao u kafanama. Odjednom ga naš sin nije interesovao.

Ni kuća, ni ja. Ništa. Krenuše svađe, uvrede…

– Vidiš, ja sam znala da je loš čovjek, upozoravala sam – likovala je moja sestra.

– Nije mi bilo jasno kako je ona to mogla znati ali, eto, opet sam ćutala. A ona je nastavila likovati i okretati i dalje sve koje je poznavala – od mene i od Srđana.

– Na kraju, Srđanova je mati posjetila Alju Harića. Saznavši istinu, i mene je odvela. Tamo otkrivam sestrino zlo. Bila je kivna što je starija, a neudata, bez posla, bez momka…nije mogla podnijeti toliku sreću. Međutim, oprostila sam joj. Čak joj nisam ni rekla da znam šta je učinila. Meni je Aljo vratio muža, to mi je najbitnije. Opet sam sretna, putujem, evo 34. rođendan akobogda slavimo na Havajima. Aljo nas je izliječio, skinuo zlo. Zaštitio pa i ako bi sestra ili neko drugi pokušao kakvo zlo učiniti, ne može nam ništa.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €