31.10. 2019. treći put stiže retrogradni Merkur: DONOSI NESPORAZUME I LOŠU SREĆU

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Zadnjeg dana ovg mjeseca (31. oktobra) treći put u ovoj godini stiže nam retrogradni Merkur i ostaje do 20. novembra 2019. (u znaku Škorpije)

Za retrogradno kretanje Merkura već su uglavnom svi čuli ili osjetili na svojoj koži. Merkur je zadužen za misli, komunikaciju, transport, ugovore, pregovore, potpise, kraća putovanja, pošte, trgovinu, kupovinu itd. Ovo je treći retrogradni Merkur u ovoj godini.

Kada se Merkur tranzitno kreće retrogradno, sve se stvari događaju na pogrešan način. Neke stvari na koje se utiče uključuju gotovo sve što je povezano s dostavljanjem nečega od tačke A do tačke B.

Bilo da se radi o pošti, telefonskom pozivu nekome, prevozu, itd. Često i mi moramo da ponovimo svoje korake i da ponovimo izvornu stvar koju smo pokušali da učinimo. To može biti jednostavno – ne možete nekoga nazvati telefonom ili mu ne možete isporučiti pismo koje odlazi negdje drugdje i mora se ponovo dostaviti.

Prilikom kupovine, nešto se može previdjeti i morate se vratiti u prodavnicu, da zamijenite ili vratite proizvod. Transakcija često nije potpuna ili zadovoljavajuća prvi put i prilagođava se drugi put.

Ovo može biti vrlo frustrirajuće jer utiče na različite aspekte vašeg života i vi osjećate kao da gubite vrijeme radeći istu stvar dva puta kako bi ispala onako kako treba.
Oni koji imaju jak Merkur u svojoj natalnoj karti će osjetiti učinke retrogradnog Merkura više nego iko drugi. Merkur takođe vlada našim razmišljanjem i stoga razmišljanje o našim odlukama koje donesemo dok je Merkur retrogradan, možemo kasnije potpuno promijeniti.

Ovaj retrogradni Merkur u Škorpiji mnogim osobama daje oštrinu, tajnovitost, sumnjičavost, skeptičnost i mnogo je teško da vas neko ubijedi u suprotno mišljenje. Uticaj retrogradnog Merkura je dosta prikazan u vašoj ličnoj natalnoj karti kroz koje polje tranzitira, koje planete pokreće i kakvi su mu aspekti? Ako na vas ne utiče onda možete primijetiti kako utiče na ljude oko vas u okruženju.

Najbolje je sve da završite prije 31. oktobra, ako nešto potpisujete, trgujete, prodajete, kupujete, idete na kraći put itd. Uglavnom ovaj retrogradni Merkur može donijeti kašnjenja, lošiju sreću, nesporazume, krađu ili gubitak ličnih stvari, kvarova. Mnoge osobe popravljaju kvarove za vrijeme retrogradnog Merkura. Najsigurnije je da pripazite za sve što je pod vladavinom Merkura dok on ne krene direktno od 20. novembra možete sve pokrenuti. Dok je retrogradan razmišljajte, planirajte, pa tek poslije odlučite.

OVAN
Kod vas će tranzitirati kroz vaše osmo polje što bi trebalo da neke stvari dobro iskomunicirate. Mnogi Ovnovi mogu da imaju svijest i pokretanje neke motivacije. Transformacija je gotovo sigurna završetak nekih stvari i nova planiranja. Sada nije vrijeme da upravljate tuđom imovinom niti da podižete kredit. Ako imate teže aspekte onda može doći do žestokih svađa pa se kontrolišite. Osobe koje se bave politikom treba da budu oprezne kada je komunikacija u pitanju.

BIK
Kod vas će tranzitirati kroz vaše sedmo polje partnerskih odnosa. Svakako da treba imati svijest o ljudima generalno. Mnogi Bikovi sada mogu imati nesporazume. Sada se traži iskrenost i poštenje u vašem braku ili u partnerskim odnosima na poslu. Pojedini Bikovi mogu imati problema u javnosti ili da im neko priča neistinu. Ako imate dosta pozitivan aspekt, onda se mnoge stvari mogu dešavati u javnosti pozitivne dok negativan aspekt nosi gunđanje i svađe pa se primirite.

BLIZANCI
Kod vas se dešava u vašem šestom polju posla svakodnevnih obaveza, zdravlja i kako je to vaš vladar onda trebate dobro paziti na te oblasti. Ne preporučuje se da nešto kupujete što je veće ulaganje novca. Neki teži aspekti mogu da izazovu veliku brigu i stres što može poremetiti vaše zdravlje. Psiha može biti uzburkana i da osjećate nemir i nervozu. Uglavnom ovo polje donosi svijest o radu koji se bazira većim dijelom na intelektualni rad.

RAK
Kod vas se ovaj Merkur dešava u vašem petom polju djece, ljubavi, zadovoljstva, kreativnosti. Mnogi Rakovi u ovom periodu mogu biti zaokupljeni sa svojom djecom dok neki mogu biti usmjereni na ljubav. Sve što ste planirali da pokrenete najbolje je da to uradite prije 31. oktobra ili poslije 20 novembra. Ovdje Merkur daje veliki govornički dar pa ako ste ljuti ili želite nešto da istjerate na čistac dobro pazite da se ne posvađate sa djecom ili partnerom u ljubavi.

LAV
Kod vas se ovaj retrogradni Merkur dešava u vašem prirodnom četvrtom polju što je polje porodice i doma. Mnoge Lavove će interesovati porodica kako šira tako i bliska. Mogu se dešavati neke promjene koje su vezane za neke nove početke kada je porodica u pitanju. Neke neistine mogu sada ugledati svjetlost dana. Sada nije vrijeme da kupujete ili prodajete nekretnine. Mogući su iznenadni gosti ili neki rođak da vas posjeti. Pojedini Lavovi mogu negdje da otputuju ili da rade nešto van kuće.Izbjegavajte svađe u porodičnim krugovima.

DJEVICA
Kod vas se dešava u vašoj prirodnoj trećoj kući što je vladar Merkur. Sve što treba da se piše, šalju poruke, mejlovi, dobro treba da pazite. Mnoge Djevice sada treba dobro da pregovaraju, a završe i potpišu šta treba za vrijeme direktnog Merkura prije 31. oktobra ili poslije 20. novembra. Moguće su greške, kašnjenja pa pomjeranje rokova. Pojedine Djevice mogu imati problema sa nemirom, nervima posebno ako vam je aspekt negativno aspektovan onda ste se preopteretili obavezama, a vaše žrtvovanje sada je prevršilo svaku mjeru.

VAGA
Kod vas se ovaj tranzit retrogradnog Merkura dešava u vašem drugom polju finansija. Sada je uključeno razmišljanje i svijest o vrijednostima i novcu. Mnoge Vage mogu sada da se usmjere na biznis i novac koji ako imate loš aspekt može izostati ili kasniti. Nikako se sada ne preporučuje da ulažete u nešto vaš ili tuđi novac. Ne brzajte sa odlukama jer vam mnogo bolji i uspješniji period predstoji od 20. novembra pa naprijed. Vi svakako imate teži period zbog Saturna i Plutona iz Jarca već duži vremenski period. Pazite na dogovore i komunikaciju.

ŠKORPIJA
Kod vas će tranzitirati retrogradni Merkur u vašem prvom polju. Velika radoznalost izražen ego će biti izraženi ovih dana. Vi stavljate sebe u prvi plan i vaše mišljenje je usmjereno samo na JA. Kako volite sami da se izražavate sada treba da pazite da vam jezik ne bude brži od pameti. Vaša snažna inteligencija sada može biti malo u disbalansu posebno ako imate neki aspekt koji je lošiji.Pojedine Škorpije će pristupati svim komunikacijama sasvim racionalno.

STRIJELAC
Kod vas se ovaj retrogradni Merkur dešava u vašem dvanestom polju psihe, tajni, duhovnosti pa će u tom smjeru da se ponovo preslišavate gde se može uključiti vaša podsvjest. Mnogi Strijelci mogu da budu u ovom periodu dosta tajnoviti i da se krenu zanimati za ekstrasenzorne sposobnosti. U ovom polju Merkur može da otkrije dugo čuvanu tajnu. Pojedine osobe mogu imati problema sa psihom posebno ako već imaju u svom horoskopu lošiji aspekt. Najbolje je da se primirite i povučete .

JARAC
Kod vas se ovaj retrogradni Merkur dešava u vašem jedanestom polju koje je zaduženo za prijatelje, udruženja, zajednice, klubove, nade, želje i planove. Sada će biti važne grupe udruženja pa će se voditi razni dogovori pregovori. Ako planirate da oformite neku grupu sada radite na tome i ozvaničite poslije 20. novembra. Pojedini Jarčevi ako imate neskladan aspekt mogli bi imati probleme sa prijateljima čak i neke skandale. Izbjegavajte svaki vid kritikovanja, cinizma nepraktičnosti. Mnogo su vam važni prijatelji pa ih sačuvajte u ovom periodu.

VODOLIJA
Kod vas se ovaj retrogradni Merkur dešava u vašem desetom polju karijere, jednog roditelja, autoriteta. Vi sada usmjeravate svoje misli o tome kako da se ostvarite i dođete do pozicije i uspjeha. Borba u mislima se vodi oko toga kako da držite pažnju dok govorite i prenesete drugima svoje znanje i umijeće. Pojedine Vodolije koje imaju teže aspekte mogu biti neprincipijelne i sklone mahinacijama da bi ostvarile ličnu korist. Potrebno je da dobro pazite ako ste u nekim pregovorima za karijeru. Izbjegavajte da se hvalite da drugi ne iskoriste vaše ideje. Ostvarenja su moguća poslije 20. novembra.

RIBE
Kod vas se dešava ovaj retrogradni Merkur u vašem devetom polju što je zadužen za viša obrazovanja, filozofiju, religiju, inostranstvo strance. Pojedine Ribe bi sada mogle da imaju pomjeranja i odlaganja kada je u pitanju putovanje, učenje ili da im ide loše kada polažu ispite ili nešto rade. Ako imate lošiji aspekt u natalnoj karti onda se problemi mogu zadesiti i sa rođacima pa izbjegavajte konflikte svih vrsta .

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €